Hokej

Je to OFICIÁLNE! Oslavy hokejového TITULU budú na amfiteátri

Hokejoví fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Klub pripravil oficiálne oslavy majstrovského titulu.

Ilustračný obrázok k článku Je to OFICIÁLNE! Oslavy hokejového TITULU budú na amfiteátri
40
Galéria

Nitra opäť zažíva hokejový ošiaľ. HK Nitra totiž po fantastickej „jazde“ prešla celým play-off a vo finále zdolala Spišskú Novú Ves jednoznačne 4:0 na zápasy. V rozhodujúcom stretnutí sa stal hrdinom Miloš Bubela, ktorý v predĺžení rozhodol o tom, že Nitra získala svoj druhý hokejový titul.

Po strelení víťazného gólu začali obrovské oslavy, podporené skvelými fanúšikmi. Oslavovalo sa ešte dlho po skončení zápasu priamo na ľade a aj neskôr pred zimným štadiónom.

Klub však pripravil aj oficiálne majstrovské oslavy. Najnovšie zverejnil presný termín a miesto konania.

Bujaré oslavy

„Už zajtra (piatok 26.4.) o 17:00 začínajú oficiálne oslavy hráči s fanúšikmi, druhého historického titulu. Miesto konania bude na Amfiteátri v Nitre. Opäť sa môžete tešiť na už naše tradičné súťaže pre deti a kvíz pre dospelých, na koncert Dr.Zetora, na Dominiku Titkovú a pokračovanie osláv,“ informuje HK Nitra.

Bude aj autogramiáda

Ak by ste nestíhali prísť na amfiteáter, netreba zúfať. Nových slovenských majstrov budete môcť vidieť aj v pondelok (29. apríla) od 14.00 hodiny v Centro Nitra.

„Po skončení najvyššej klubovej súťaže nitrianski hokejisti už tradične prídu za svojimi fanúšikmi do nášho OC na autogramiádu. Stretnite sa s nimi naživo už v PONDELOK 29.4.2024 od 14:00, získajte cenný podpis od majstrov a odfoťte sa s víťazným pohárom,“ píše Centro Nitra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Oslavy HK Nitra po zisku majstrovského titulu
40
Galéria
Zdroj: Rastislav Búgel
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM